Links

Beeldmerk Wielinga advocatuurWielinga Advocatuur & Mediation verwijst u graag naar de volgende websites:

 

website van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Een specialisatievereniging waar ons kantoor bij is aangesloten en waar u meer algemene informatie over echtscheiding kunt vinden.

website van de Nederlandse orde van advocaten waar u de meer algemene juridische informatie kunt vinden.

website van het landelijk bureau inning onderhoudsbijdragen. Hier kunt u terecht indien uw ex-partner de kinder- en/of partneralimentatie niet betaalt.

website van de Raad voor Rechtsbijstand. Op deze site kunt u zien of u voor zogenaamde gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) in aanmerking komt.

website van Erwin van Os Advocatuur. Een kantoor gevestigd op hetzelfde adres waarmee een nauwe samenwerking bestaat. U kunt bij mr. Van Os terecht voor vragen op het gebied van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

  • Uit de praktijk: woning tijdelijk onverdeeld laten 4 september 2019
    Amina en John* gaan scheiden. Voor de kinderen willen ze hun gezamenlijke woning graag aanhouden, die is op loopafstand van school en vriendjes. Er is één probleem: ze kunnen dat geen van beiden op eigen kracht financieren. Bovendien is de waarde van de woning zodanig gedaald dat de bank niet wil meewerken aan de verkoop. […]
    Verder Online
  • Uit de praktijk: pensioenuitvoerder niet ingelicht 4 september 2019
    Theo en Marie gaan op latere leeftijd scheiden. Theo heeft altijd hard gewerkt en Marie zorgde voor de kinderen. Toen zij groot waren, ging Marie weer aan de slag. Het pensioen dat zij heeft opgebouwd is echter onvoldoende voor een goede oude dag. Marie verwacht dat de pensioenuitvoerder van Theo de helft van het ouderdomspensioen […]
    Verder Online