Links

Beeldmerk Wielinga advocatuurWielinga Advocatuur & Mediation verwijst u graag naar de volgende websites:

 

website van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Een specialisatievereniging waar ons kantoor bij is aangesloten en waar u meer algemene informatie over echtscheiding kunt vinden.

website van de Nederlandse orde van advocaten waar u de meer algemene juridische informatie kunt vinden.

website van het landelijk bureau inning onderhoudsbijdragen. Hier kunt u terecht indien uw ex-partner de kinder- en/of partneralimentatie niet betaalt.

website van de Raad voor Rechtsbijstand. Op deze site kunt u zien of u voor zogenaamde gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) in aanmerking komt.

website van Erwin van Os Advocatuur. Een kantoor gevestigd op hetzelfde adres waarmee een nauwe samenwerking bestaat. U kunt bij mr. Van Os terecht voor vragen op het gebied van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

  • Hoe werkt pensioenverevening? 20 maart 2019
    Bij een scheiding is pensioen een belangrijk, maar ingewikkeld onderwerp. Deze animatie legt uit hoe pensioenverevening werkt. U hebt recht op een deel van elkaars opgebouwde pensioen, maar wat als u daarover geen duidelijke afspraken hebt gemaakt? In dat geval is een uitbetaling niet automatisch geregeld. U moet elkaar zelf om uw deel vragen. Dat […]
    Verder Online
  • Digitaal huiselijk geweld: een inbreuk op uw privacy 5 februari 2019
    Een ex die inlogt met uw DigiD, uw emails leest, via uw mobiel trackt waar u bent: het zijn enkele voorbeelden van digitale stalking oftewel digitaal huiselijk geweld. vFAS advocate en mediator Geeske van Campen vertelt over de immense impact die dat kan hebben op iemands leven én geeft tips.
    Verder Online