Links

Beeldmerk Wielinga advocatuurWielinga Advocatuur & Mediation verwijst u graag naar de volgende websites:

 

website van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Een specialisatievereniging waar ons kantoor bij is aangesloten en waar u meer algemene informatie over echtscheiding kunt vinden.

website van de Nederlandse orde van advocaten waar u de meer algemene juridische informatie kunt vinden.

website van het landelijk bureau inning onderhoudsbijdragen. Hier kunt u terecht indien uw ex-partner de kinder- en/of partneralimentatie niet betaalt.

website van de Raad voor Rechtsbijstand. Op deze site kunt u zien of u voor zogenaamde gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) in aanmerking komt.

website van Erwin van Os Advocatuur. Een kantoor gevestigd op hetzelfde adres waarmee een nauwe samenwerking bestaat. U kunt bij mr. Van Os terecht voor vragen op het gebied van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

  • Partneralimentatie definitief van twaalf naar vijf jaar 21 mei 2019
    De Eerste Kamer heeft op 21 mei 2019 het wetsvoorstel aangenomen dat de duur van de partneralimentatie moet verkorten. Volgens deze nieuwe wet duurt partneralimentatie dan nog maximaal vijf jaar, in plaats van de huidige twaalf jaar. De wet gaat op 1 januari 2020 van kracht.
    Verder Online
  • Moet ik de kinderen op Moederdag naar mijn ex-vrouw brengen? 7 mei 2019
    Moederdag is voor uw kinderen en uw ex-partner meestal een belangrijke dag. Probeer er dus goede afspraken over te maken. Al bent u gescheiden, u blijft samen wel de ouders van uw kinderen.
    Verder Online