Links

Beeldmerk Wielinga advocatuurWielinga Advocatuur & Mediation verwijst u graag naar de volgende websites:

 

website van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Een specialisatievereniging waar ons kantoor bij is aangesloten en waar u meer algemene informatie over echtscheiding kunt vinden.

website van de Nederlandse orde van advocaten waar u de meer algemene juridische informatie kunt vinden.

website van het landelijk bureau inning onderhoudsbijdragen. Hier kunt u terecht indien uw ex-partner de kinder- en/of partneralimentatie niet betaalt.

website van de Raad voor Rechtsbijstand. Op deze site kunt u zien of u voor zogenaamde gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) in aanmerking komt.

website van Erwin van Os Advocatuur. Een kantoor gevestigd op hetzelfde adres waarmee een nauwe samenwerking bestaat. U kunt bij mr. Van Os terecht voor vragen op het gebied van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

  • Nieuwe wetgeving voor draagmoederschap en deelgezag 16 juli 2019
    Voor draagmoederschap en voor gezinnen met meer dan twee ouders komt binnenkort nieuwe wetgeving. Dat hebben minister Dekker (voor Rechtsbescherming) en minister Van Engelshoven (van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) naar buiten gebracht. Ook moeten kinderen via een zogenaamd draagmoederregister kunnen achterhalen wie hun biologische ouders zijn.
    Verder Online
  • Hoe zorg ik voor stabiliteit als mijn baby steeds van adres wisselt? 2 juli 2019
    Uit onderzoek blijkt dat het niet schadelijk is voor baby’s om van adres te wisselen. Het is juist belangrijk dat ze na een scheiding de kans krijgen om met beide ouders een goede band op te bouwen.
    Verder Online