Wie

Beeldmerk Wielinga advocatuur

Michaëla is in 2003 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht zowel in het privaatrecht als het strafrecht. Gedurende bijna 9 jaar heeft zij vervolgens veel proceservaring opgedaan bij een middelgroot advocatenkantoor in het midden van het land op het gebied van het personen- en familierecht, arbeidsrecht en huurrecht. Al vrij snel werd duidelijk dat haar hart ligt bij het bijstaan van mensen op het gebied van het personen- en familierecht. Vervolgens is de overstap gemaakt naar een kantoor in Brabant waar Michaëla zich met name heeft gericht op het begeleiden van echtparen in een mediationtraject.

mr. Wielinga advocaat en mediatorMichaëla is vanaf 2007 lid van de Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (VFAS). De vereiste juridische opleiding en de opleidingen tot scheidingsmediator heeft zij inmiddels succesvol afgerond. De combinatie van opleidingen en werkervaring maakt haar erg veelzijdig. Zij is een betrokken advocaat en hecht veel waarde aan goede en snelle dienstverlening.

Naast haar baan en de zorg voor haar kinderen, is Michaëla oprichtster van serviceclub Ladies’ Circle de Betuwse Bloesems, waar zij zich veelvuldig inzet voor het goede doel.